У мережі з'явилися шпигунські фотографії тестових прототипів позашляховика Range Rover наступного покоління. Правда, камуфляж досить щільний, так що розглянути новий автомобіль не вийде. Принаймні, у дрібних деталях.

2021 Range Rover, motor1

Позашляховик збереже злегка спадаючу лінію даху, характерні обриси передньої частини і впізнавану корму. Цікаво, що прототип, найімовірніше, являє собою Range Rover у виконанні з подовженою колісною базою: на це відверто натякають великі задні двері. Втім, особливих змін зовні немає, принаймні камуфляжем зміни в розмірах було б дуже помітним.

2021 Range Rover, motor1

Як новий Range Rover, так і “молодший” Range Rover Sport побудують на фірмовій платформі Modular Longitudinal Architecture з подовжнім розташуванням двигуна. Ця технологія дозволяє істотно знизити масу авто, сприятливо вплинути на динаміку розгону, швидкість і витрата палива, що далеко не останнє, що хвилює водіїв авто.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Що стосується термінів появи на ринку, автомобіль покажуть вже в наступному році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.