Дизайнер Самір Садихов злив в мережу своє бачення оновленого позашляховика Hummer H1.

Hummer H1 був знятий з виробництва в 2006 році, але був досить популярним, навіть серед знаменитостей. У свій час він був культовим позашляховиком.

Хоча модель зникла більше десяти років тому, деякі автомобілі зараз продаються за 100 000 доларів.

Оскільки модель є іконою, Садихов в основному оновив оригінальний дизайн. Великі зміни відбуваються далі, так як великі бічні дзеркала були замінені камерами. Бокові сторони автомобіля теж були модернізовані.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Hummer, Forbes
Hummer, Forbes

Візуалізація також зображує чотириярусний люк на даху і знімний задній жорсткий верх, і виглядають вони дуже дивно і незвично.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.