2K Games представили першу цивілізацію, яка буде входити в річний абонемент. Лідером нової цивілізації майя в стратегії Civilization VI стала леді Six Sky, королева міста Наранхо. Про це стало відомо після заяви видавця 2K Games і студія розробників Firaxis Games, яке вони представили на офіційному сайті гри.

Як і у інших лідерів, здатність королеви майя буде давати юнітам бойової бонус у межах шести тайлів столиці, а також дозволить отримувати додатковий дохід від міст. Королеву наділять і цивільними бонусами - поселення цивілізації майя поруч з узбережжям або прісною водою не будуть давати житлових бонусів. Крім того, її здатність дозволить отримувати додаткове золото з ферм і бонуси за цінні ресурси, розташовані поруч з центром міста.

Леді Six Sky є частиною абонемент New Frontier Pass, який розробники анонсували раніше. До березня 2021 року в Civilization VI планується додати вісім цивілізацій, дев'ять лідерів і шість нових режимів. Перше оновлення вийде 21 травня 2020-го, з ним у грі з'являться цивілізації майя і Гран Колумбія.

Популярні новини зараз
Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Користувачі і фанати Civilization VI неоднозначно зустріли анонс Firaxis Games. Замість масштабних оновлення, поліпшення штучного інтелекту і механік гри, розробники пішли легким шляхом заробітку, додаючи по суті те, що зробили раніше розробники модів. Багато хто нарікає на те, що штучний інтелект гри досі не навчився лагодити покращення після рейдів супротивника, але замість цього користувачам пропонують невеликий набір нових скінів і юнітів.

Раніше Знай писав, що 2K Games поклала край всім чуткам і домислам щодо ремастерінг Mafia, які вже кілька місяців активно обговорюється в мережі. Виявляється, нас чекає Mafia Trilogy - збірник перевидань всіх частин культової гангстерської серії. Нагадаємо, що переиздачи ігор відрізняються покращеною графікою, і, можливо, оновлений сюжет, або ж цікаві доповнення.