Ще в кінці березня ми дізналися, що збирачі дверей Lamborghini можуть лажати, створюючи реальну загрозу безпеці пасажирів. Наразі ж відомо, що подібна проблема набирає величезні масштаби.

Lamborghini, Lamborghini.com

Один з нових Aventador SVJ може дійти до стану, в якому водій і пасажир виявляться замкнені в салоні. Це спричинить за собою зниження рівня безпеки в екстреній ситуації. При цьому зовнішні ручки продовжать працювати, оскільки їх функціонал залежить від іншого механізму. Дивно, але автомобілі, вартість яких починається від 200 тисяч доларів можуть страждати подібними проблемами. Звичайно, від цього ніхто не застрахований, але покупець платить величезну суму за гарантію якості.

Lamborghini, Lamborghini.com

Зв'язавшись з найближчим дилерським центром, власник суперкара зможе домовитися про візит на сервіс, де йому безкоштовно замінять внутрішні ручки дверей.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.