Англійська компанія Dutton розробила для позашляховика комплект доопрацювань, який відкриває “Джимни” безодню нових можливостей: тепер він може не тільки легко форсувати водні перешкоди, але і повноцінно плавати. Далеко не кожен позашляховик здатний подолати водні перешкоди, не кажучи вже про плавання.

Suzuki Jimny, motor1

Амфібія по імені The Surf побудована з широким запозиченням механічних компонентів Jimny: по суті, позашляховик просто обзавівся новим кузовом, виконаним з пластику та нержавіючої сталі. Тепер вода не зможе зашкодити цілісності корпусу.

Переключити відбір потужності двигуна з коліс на водомет можна прямо з-за керма - розробники передбачили спеціальні важелі. Правда, до управління потрібно ще звикнути, так як управління здійснюється за допомогою керма і педалей.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

До того ж, цінник досить приємний - всього 10 тисяч фунтів за позашляховик, який перетворили на унікальну човен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.