Багато шанувальників Apple раділи появі компактного iPhone SE 2020 з 4.7 "дисплеєм. Правда, дизайн для 2020 вже дещо застарів, але у Apple є запасний план. Інсайдери повідомляють, що компанія представить компактний iPhone 12, який буде користуватися популярністю завдяки своїй низькій ціні.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Такі компанії як Samsung, Huawei і OPPO цього року випустили за додатковою преміальної моделі - Samsung Galaxy S20 Ultra, Huawei P40 Pro Plus і OPPO Find X2 Pro. Apple, з іншого боку, більше бачить майбутнього в дуже маленькій і доступної моделі, яка буде належати до серії преміальних смартфонів. Новий 5.4 "iPhone 12 буде найменшим і доступним в прийдешній серії. До того ж, майже всі нові смартфони від Apple на момент виходу є преміальними, половина з них продається з цінником вище 1000 доларів.

Разом з 5.4" моделлю очікується також 6.1", яка стане наступником iPhone 11. Крім того, в розробці ще 6.1” iPhone 12 Pro і топові 6.7" iPhone 12 Pro Max.

Не секрет, що компанія представить нові смартфони вже у вересні цього року.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

LetsGoDigital iPhone 12

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.ua повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.