Apple планує відкрити понад 25 своїх фірмових магазинів в Сполучених Штатах і близько 100 по всьому світу. Цей крок покликаний стимулювати відновлення продажів пристроїв компанії. У березні Apple закрила всі свої магазини за межами Китаю у відповідь на поширення коронавіруса.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

“Ми зобов'язуємося знову відкривати наші магазини, коли будемо впевнені, що їх відвідувачі безпеки”, - сказав Дейрдре о'брайен, директор роздрібної торгівлі Apple, на веб-сайті компанії. Apple недавно відновила роботу в своїх перших п'яти магазинах в США, вимагаючи від клієнтів і співробітників проводити вимірювання температури тіла і використовувати маски для обличчя.

В цілому Apple належить 510 магазинів по всьому світу, 271 з яких розташовані в Сполучених Штатах. Компанія не розкриває доходи своєї роздрібної мережі. Відомо, що прямі продажі, включаючи роздрібні магазини, онлайн-продажу і корпоративні поставки, приносять 31% від доходу в 260 мільярдів доларів в 2019 році.

Судячи з усього, Apple знаходиться в занепаді. Так, Тім Кук відмовився надати прогноз на наступний квартал минулого місяця, пославшись на невизначеність ринку, викликану коронавірусом. Крім того, продажі в Китаї в першому кварталі 2020 року склали 9,46 млрд доларів, що приблизно на 1 млрд доларів менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Популярні новини зараз
Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.