Чутки про те, що Apple позбавиться роз'єм Lightning в iPhone на користь USB Type C, які ходять вже кілька років, можуть не виправдатися. Втім, компанія може відмовитися від зарядки свого виробництва, та й взагалі залишити iPhone без будь-якого отвори. Звичайно, разїем для зарядки залишиться, але він буде трохи інакше працювати.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

За інформацією аналітика Мін-Чі Куо і інсайдера Джона Проссер iPhone без роз'ємів готується на покоління iPhone 13, яке має бути подане у кінці 2021 року. На жаль, рендерів не так вже й багато в мережі.

Очікується, що iPhone без роз'ємів, крім коннектора Smart Connector, буде бездротова підзарядка. Правда, далеко не кожен користувач захоче переходити на бездротову зарядку з кількох причин. В першу чергу, це стосується і зручності.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.