За повідомленням Fox KTVU, невелика група демонстрантів зібралася на вихідних біля заводу Tesla під Фремонте, штат Каліфорнія, висловивши занепокоєння з приводу відновлення виробництва автомобілебудівником і закликавши до арешту виконавчого директора Маска.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

Протестувальники звинувачують Маск в тому, що він заподіює шкоду працівникам, відправляючи їх назад на роботу. Карлос Габріель - один із співробітників Tesla, який взяв участь в акції протесту і відмовився повернутися на роботу.

“Я хвилююсь за своє здоров'я”, - сказав Габріель ЗМІ. “Я дуже розчарований в керівництві. Я дуже розчарований тим, що Ілон Маск вкладає прибуток у здоров'я своїх працівників”.

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.