Компанія Google представить Pixel 4a і Pixel 5 вже дуже скоро. Якщо раніше інформація про гаджетах з'являлася від інсайдерів, то зараз сам виробник ракскріл ключову інформацію про бюджетників.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Користувач Reddit опублікував скріншот програми Google Opinion Rewards. Користувач запитав, який смартфон придбали б інші користувачі: за $ 349 або за $ 699. Крім ціни, на скріншоті коротко описані специфікації кожного пристрою. Звичайно ж, мова йде про Google Pixel 4a.

Вартість бюджетної моделі підтверджується попередніми витоками про Google Pixel 4a. Що стосується другого телефону за 699 доларів, мова йде про Google Pixel 5, який покажуть публіці вже в жовтні 2020 року.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.