Незадоволені тим, що Chevrolet Corvette Stingray 2020 року став першим авто з двома турбонагнітачами, компанія Hennessey Performance також стала першою в розгоні середньомоторного суперкара до 220 миль/год (320 км/год).

З заводу C8 Corvette має заявлену максимальну швидкість 194 миль / год (312 км / год) без пакета продуктивності Z51 і 184 миль / год (296 км / ч) з пакетом Z51. Обидві ці швидкості вражають, але бліді в порівнянні з 205,1 милями на годину (330 км / ч), які досяг Хеннессі.

Автомобіль оснащений вихлопною системою з нержавіючої сталі, а також азотною системою потужністю 135 к. с., які працюють разом, щоб збільшити потужність зі стандартною 495 л. с. до 650 л. с. Автомобіль, який використовується для досягнення цієї швидкості, був моделлю Z51 з заднім спойлером, який прибрали для досягнення більшої швидкості.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Хеннессі провів швидкісну гонку на Континентальному випробувальному полігоні в Ульвальде, штат Техас, де за кермом знаходився колишній інженер GM Джон Хейнричи. Пілот курирував розробку транспортних засобів, включаючи Corvette Z06 і Cadillac CTS-V, і в даний час є головним інженером проекту Hennessey Venom F5.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.