Google анонсувала додавання в браузер Chrome нової функції, яка порадує в першу чергу журналістів, а також тих, хто любить тримати відкритими безліч вкладок. Мова про функції угруповання, яка дозволить краще організувати роботу з безліччю сайтів одночасно. тепер вкладки можна сортувати, а також групувати так, як зручно користувачеві. Дуже зручна функція, особливо для тих, кому потрібно швидко виконувати навігацію по різним сайтам і при цьому тримати відкритими вкладки.

Google Chrome 82, gizchina

Працює функція досить просто. Щоб створити групу, потрібно просто клікнути по правій кнопці миші на вкладці і вибрати відповідну опцію в контекстному меню.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Звичайно ж, групи будуть зберігатися після закриття браузера, і відкриватися в тому ж порядку. Досить зручно, якщо врахувати, що раніше подібного в популярних браузерах не спостерігалося.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.