Компанія OPPO стала однією з небагатьох виробників, які урізноманітнили скляну армію флагманів. У серії Find X2 з'явився шкіряний варіант Find Pro X2 - і тепер він потрапив у руки JerryRigEverything. Так, на шкірі у блогера, як і у решти користувачів є пару питань. Тепер ми дізнаємося, як це позначилося на міцності смартфона.

Oppo Find X2 Pro, скріншот з відео

Матеріал корпусу виявився не таким стійким до подряпин, як скло: його не можна подряпати ключами, однак такі гострі предмети як ніж, наприклад, справляються з завданням. JerryRigEverything також зазначив приємні тактильні відчуття, які виникають, коли тримаєш смартфон в руці. Втім, для тих, у кого міцність на першому місці - ця модифікація смартфона навряд чи підійде.

Захисна плівка, наклеєна на дисплей смартфона, легко дряпається, а от захисне скло Gorilla Glass 6 пошкодити вже важче. Сам корпус не особливо згинається, а екран витримав відкритий вогонь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.