Про те, що HTC, яка переживає кризу, готується випустити новий смартфон, чутки ходять вже давно. Тепер же компанія назвала терміни виходу нового смартфона.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Джерела стверджують, що вже в липні HTC представить новий флагманський пристрій. Правда, про гаджеті мало що відомо. Інсайдери раніше повідомляли, що смартфон буде працювати на 5G. Швидше за все, в якості апаратної основи в нього виступить топовий процесор, наприклад, Snapdragon 865. Але не виключений і вибір альтернативної платформи MediaTek Dimensity 1000+. Правда, про ціни поки говорити рано, як і про характеристиках.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Нагадаємо, в 2019 році ми так і не побачили флагманського рішення від HTC, свідчило про кризу компанії. До того ж, раніше компанія видалила свої програми з Google Play.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.