Відео з моментом ДТП був знятий в Арізоні і починається з аварії безлічі авто.

Аварія, скріншот з відео

Водій авто, з якого і відбувалася зйомка відео, вирішив різко прискоритися, щоб уникнути попадання в будь-яку з машин. На щастя, у водія не було нікого попереду, і він міг агресивно тиснути на педаль газу.

Звертаючись до соціальних мереж, швидко думаюча автомобіліст заявив, що водій пікапа, страждав на діабет, так що причина не в неуважності.

Збиток, нанесений сріблястому пікапу і Mercedes ML, щонайменше, серйозний. Задня частина Mercedes була розбита вщент, в той час як лицьова панель пікапа також потребує серйозному ремонті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

досі немає інформації про потерпілих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.