5,4-дюймовий iPhone 12 заочно став одним з найпопулярніших майбутніх смартфонів Apple, які будуть представлені восени 2020 року. Незважаючи на успіх iPhone 11 чиї продажі перевищують загальні продажі iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, експерти впевнені, що iPhone 12 точно здивує публіку, і стане набагато популярнішим своїх попередників. До того ж, серед лінійки буде і компактна модель, яку створили спеціально для тих, хто не хоче мати величезний смартфон.

iPhne 12, gizchina

На рендер показаний 5,4-дюймовий iPhone 12 в оновленому дизайні в стилі iPad Pro останніх поколінь і класичних моделей iPhone. Смартфон має прямокутні грані і злегка змінену форму корпусу з більш гостро закругленими кутами. Так, дизайн простуватий, але в нинішніх тенденціях це стає з кожним роком все популярнішим.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Судячи про рендерам, враховані зменшені рамки дисплея, які прогнозують всім новим моделям iPhone. Бічні й нижня рамка зменшилися приблизно на 40%, а верхня “монобровь” скоротилася майже вдвічі. Будемо сподіватися, що саме такими і будуть нові iPhone, які покажуть публіці вже в жовтні цього року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.