Чутки про те, що Apple позбавиться роз'єм Lightning в iPhone на користь USB Type C, які ходять вже кілька років, можуть не виправдатися. Втім, компанія може відмовитися від зарядки свого виробництва, та й взагалі залишити iPhone без будь-якого отвори. Звичайно, разїем для зарядки залишиться, але він буде трохи інакше працювати.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

За інформацією аналітика Мін-Чі Куо і інсайдера Джона Проссер iPhone без роз'ємів готується на покоління iPhone 13, яке має бути подане у кінці 2021 року. На жаль, рендерів не так вже й багато в мережі.

Очікується, що iPhone без роз'ємів, крім коннектора Smart Connector, буде бездротова підзарядка. Правда, далеко не кожен користувач захоче переходити на бездротову зарядку з кількох причин. В першу чергу, це стосується і зручності.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.