днями компанія Redmi від Xiaomi представила найдешевший 5G смартфон - Redmi 10X. Апарат являє собою зовсім новий початок для популяризації 5G, оскільки компанія впровадила підтримку нової мережі в смартфон з цінником 250 доларів. Крім 5G, новий телефон також оснащений дисплеєм AMOLED, що також є ще одним досягненням в цій ціновій категорії. Новий телефон може легко виправдати недавню заяву Лей Цзюня про те, що до кінця року Xiaomi припинить виробництво смартфонів 4G для Китаю. Останньою перешкодою було привнесення нових можливостей підключення до дешевих телефонами Redmi, а Redmi 10X з MediaTek Dimensity 820 доводить, що ми скоро зможемо побачити телефони Redmi Note з підключенням 5G.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Крім своїх зусиль з розширення портфоліо смартфонів 5G, компанія також почала попередню розробку 6G, а також розробку супутникового інтернету. У недавньому інтерв'ю Сіньхуа Лей Цзюнь, співзасновник і генеральний директор Xiaomi, підтвердив деякі плани компанії на майбутнє. Він також згадав про деякі труднощі, з якими вони стикаються з-за пандемії COVID-19. За словами керівника, 5G зробить революцію в галузі з такими програмами, як конференц-зв'язок 4K і 8K, хмарні ігри (потокова передача ігор). З цієї причини компанія забезпечить величезний асортимент телефонів Redmi з 5G, щоб прискорити адаптацію.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.