У фінансовій звітності для Комісії з цінних паперів і бірж США видавництво Take-Two позначило, що в період з квітня по березень 2023 2024 року збирається витратити на маркетинг 89 мільйонів доларів. Швидше всього, що це пов'язано з GTA 6.

GTA 6, DTF

Аналітики відзначили, що подібно сталося перед виходом гри Red Dead Redemption 2.

Реліз цілком можуть перенести, але, судячи з планів видавництва, почати просувати наступну Grand Theft Auto збираються в 2023-му — рівно через 10 років після релізу GTA V. До того ж, до цього часу вже більшість фанатів консолей від Sony і Microsoft вже обзаведуться гаджетами, які будуть підтримувати гру наступного покоління.

GTA VI
GTA VI

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За його даними, наступна GTA буде “помірною за масштабами”, але її збираються розширювати за допомогою оновлень після релізу, як GTAV, яку розробники рясно оновлюють різним контентом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.