В околицях Мехіко виявили останки 60 мамонтів віком понад 15 тис. років. Про це йдеться на сайті Національного інституту антропології та історії Мексики. Дивно, але їх місце поховання раніше було болотом, але на його місці була побудована військова база.

Останки мамонтів, хайтек

Повідомляється, що археологи виявили останки 60 мамонтів Колумба, які дожили до появи людей на континенті і повністю зникли близько 11 тис. років тому.

Повідомляється, що ці мамонти загрузли в грязьових ямах і гинули, а деяких з них добивали і їли стародавні люди. Історики не виключають, що люди самі могли заганяти туди мамонтів для полювання і поповнення запасів їжі.

Мамонт в музеї, скріншот: YouTube
Мамонт в музеї, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.