В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала нова роздача ігор. На цей раз користувачі можуть безкоштовно отримати збірник шутерів Borderlands: The Handsome Collection. До неї увійшли Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, а також всі DLC. Роздача триватиме до 4 червня. Варто відзначити, що у цієї франшизи величезна кількість фанатів. Звичайно, вийшла вже 3 частина Borderlands, але велика кількість доповнень змушує геймерів повертатися до другої частини, саме вона особливо цінується серед фанатів.

Отримати збірник Borderlands: The Handsome Collection можна тут.

Крім того, сьогодні в Epic Games Store почалася роздача ще однієї гри - Sludge Life. Це комедійний симулятор хулігана, який протестує проти корпорацій, що забруднюють планету. У Sludge Life є три фіналу і можливість запускати вбудовані міні-ігри. Втім, ця гра йде бонусом для тих, хто не є любителем перестрілок в космосі.

Borderlands 2, epic games

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.