Через несприятливі погодні умови запуск польоту компанії SpaceX "Demo-2" на новому космічному кораблі Crew Dragon можуть відмінити навіть у резервні дні. Згідно з прогнозом синоптиків, на 30 і 31 травня очікується 60% імовірність опадів і купчастих хмар, через які почати політ буде неможливо.

За даними синоптиків, ймовірність вдалої погоди в суботу і неділю складе 40%, повідомляє Spaceflight Insider.

Разом з тим NASA і SpaceX висловили сподівання, що в суботу і неділю метеорологічні умови покращаться. Однак, враховуючи прогноз метеорологів, старт польоту може бути знову відкладений – в такому випадку доведеться оголошувати нову дату.

SpaceX, gettyimages
SpaceX, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 28 травня запуск космічного корабля до МКС Crew Dragon компанії SpaceX з астронавтами Дагласом Херлі і Робертом Бенкеном на борту відкладено через погодні умови за 16 хвилин до запланованого старту.

Як повідомляв портал Знай.ua, SpaceX уперше за останні 10 років повинна була відправити астронавтів NASA в космос з території США.

Також портал Знай.uа писав, що SpaceX випустила симулятор стикування з МКС.