Минулого тижня Apple випустила оновлення iOS 13.5, і ця версія не тільки містить оптимізацію для Face ID, але й виправляє деякі критичні уразливості.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Apple попросила користувачів iPhone оновити прошивку до iOS 13.5 як можна швидше. Тому що в цій версії багато уразливості безпеки були виправлені. Деякі агентства безпеці закликають користувачів iPhone якомога швидше встановити останнє оновлення безпеки, випущене Apple, щоб усунути критичну уразливість в поштовій програмі.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Повідомляється, що ця вразливість безпеки була виявлена експертами з ZecOps. Нагадаємо, що баг з поштою дозволяв хакерам обійти систему захисту, відправивши порожнього листа на електронну пошту.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.