В Xiaomi Youpin з'явився ще один інноваційний продукт - вентилятор Weiyuan Smart Handheld Bladeless. Вентилятор має дизайн, який отримав німецьку нагороду iF design 2019, а також нагороди Good Design і Red Dot design. Ціна на нього буде в районі 10 доларів.

Вентилятор Xiaomi, gozchina

Безколекторний вентилятор має простий, але вражаючий дизайн. Конструкція така, що він видуває повітря з кільця без зовнішніх лопатей. З-за відсутності фізичних лопатей вентилятор не буде виділяти пил або травмувати пальці. Вентилятор Bladeless використовує робочий механізм, аналогічний іншим відомим брендам, таким як Dyson. Повітря всмоктується компресором в основу, а потім прямує вгору в кільце. Він виходить з прорізи навколо кільця і проходить у формі, подібній крила літака (ефект Коанди).

Вентилятор Xiaomi, gozchina

Безколекторний вентилятор має складну внутрішню конструкцію з шумозаглушенням в підставі. Повітряний потік під високим тиском проходить безшумно, і звук вентилятора працює в межах 55 дБ, що є непоганим показником.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.иа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.