Xiaomi постійно нагадує світові про швидкий вихід Mi Band 5, який повинен офіційно з'явитися в Китаї 11 червня. Сьогодні китайська фірма показала новий постер, демонструє колірні варіанти ремінців Mi Band 5.

Реклама демонструє великий OLED-дисплей Mi Band 5. Пристрій можна побачити у варіантах ремінця, таких як жовтий, червоний, синій і чорний.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Xiaomi Mi Band 5 прибуде з підтримкою підключення NFC. Це дозволить власникам Mi Band 5 здійснювати безконтактні платежі. Передбачається, що навіть міжнародний варіант фітнес-браслета буде мати підтримку NFC.

За чутками, Mi Band 5 буде оснащений поліпшеним датчиком SpO2. Очікується, що він запропонує користувачам функції управління стресом і диханням. Швидше за все, він з'явиться у режимі “Не турбувати”, який дозволить користувачам відключити його на певний період часу.

Популярні новини зараз
Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Що стосується цін, за нього попросять в районі 26 доларів на території Китаю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так тчо після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.