Як відомо, презентація консолі PS5 повинна була відбутися 4 червня, проте, на жаль, цей захід скасували із-за масових акцій протесту на території США. тепер же компанія назвала нову дату, коли консолі та ігри до неї покажуть публіці.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

Як стало відомо в соціальній мережі Twitch, яка є однією з найпопулярніших серед любителів відеоігор, презентація Sony PlayStation 5 і одинадцяти відеоігор, які виявляться для неї випущені, відбудеться вже 11 червня 2020 о 23:00 за київським часом. Варто зазначити, що презентація проходитиме в онлайн-режимі, так що можна буде за нею спостерігати у прямому ефірі. Швидше за все, публіці покажуть трейлери ігор, ну і сам дизайн консолі, так як підтверджених фото консолі поки що не показували публіці.

Нагадаємо, що цінник на PS5 може бути значно вище, ніж у консолі від Microsoft. Швидше за все, за PS5 доведеться заплатити аж до 500-600 доларів.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.