Xiaomi постійно нагадує світові про швидкий вихід Mi Band 5, який повинен офіційно з'явитися в Китаї 11 червня. Сьогодні китайська фірма показала новий постер, демонструє колірні варіанти ремінців Mi Band 5.

Реклама демонструє великий OLED-дисплей Mi Band 5. Пристрій можна побачити у варіантах ремінця, таких як жовтий, червоний, синій і чорний.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Xiaomi Mi Band 5 прибуде з підтримкою підключення NFC. Це дозволить власникам Mi Band 5 здійснювати безконтактні платежі. Передбачається, що навіть міжнародний варіант фітнес-браслета буде мати підтримку NFC.

За чутками, Mi Band 5 буде оснащений поліпшеним датчиком SpO2. Очікується, що він запропонує користувачам функції управління стресом і диханням. Швидше за все, він з'явиться у режимі “Не турбувати”, який дозволить користувачам відключити його на певний період часу.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Що стосується цін, за нього попросять в районі 26 доларів на території Китаю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.