Apple дасть стороннім розробникам час для адаптації, перш ніж нові Mac з'являться в 2021 році.

Apple Magic Keyboard, gizchina
Apple Magic Keyboard, gizchina

Американська компанія Apple вже в червні 2020 може оголосити про перехід на власні процесори Mac замість чіпів Intel. Про рішення ймовірно оголосять на щорічній конференції розробників WWDC 2020 року, відзначають джерела агентства Bloomberg. Схоже, компанія більше не потребує чіпсетах та модемів від Intel. Експерти запевняють, що компанія до цього йшла дуже довго. У планах яблучної корпорації - повністю зосередитися на складанні пристроїв з власними компонентами. Звичайно, компанія навряд чи в найближчі роки зможе створювати дисплеї або акумулятори для смартфонів, але процесори вже власного виробництва, і не поступаються конкурентам.

Нові процесори будуть засновані на тій же технології, що і чіпи iPhone і iPad, розроблені Apple. Але майбутні Mac як і раніше будуть працювати під керуванням операційної системи macOS, а не програмного забезпечення iOS, що трохи ускладнює виробництво.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.