В минулому році Microsoft додала в ос Windows 10 опцію, яка відображає повноекранне повідомлення при запуску системи.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Зараз же стало відомо про збої в ОС, після чого з'явилися скарги на настирливі повідомлення у Windows. Відповідні повідомлення приходять навіть тим, хто не отримує оновлень. Схоже, компанія не змогла випустити оновлення без будь-яких проблем, і ось тепер користувачі скаржаться на останню збірку, яка вийшла наприкінці травня.

Є скарги і на те, що настирливі повідомлення з'являються навіть тоді, коли користувач просто виходить з системи, а потім авторизується знову. Це відволікає, і особливо не подобається геймерам, так як подібні повідомлення відволікають від гри.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

найімовірніше, Microsoft виправить цю помилку невеликим патчем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.