Стиль китайського живопису, званий Xieyi, буквально означає “написання ідей” і поєднує в собі техніки каліграфії, малювання ліній і штрихування. Художники часто використовують традиційну рисовий папір Сюань разом з органічними кистями і чорнилом, а імпресіоністський стиль покликаний не бути реалістичним, а швидше відображати дух предмета.

A. I. Gemini, engadget

Здавалося б дивним дозволити машині інтерпретувати такий орієнтований на людину художній стиль. Але це саме те, що гонконгський художник Віктор Вонг зробив з мальовничим роботом на ім'я A. I. Gemoni. Як художник Xieyi з досвідом роботи в області фізики, електротехніки та ефектів VFX для кіно, Вонг три роки програмував робота промислового стилю для малювання в стилі Xieyi.

Вонг створив формули, засновані на факторах, які він вважав “генезисом” геологічних ландшафтів, таких як гравітація, тектонічні зіткнення, ерозія та припливні обсяги. Потім Genesis використовує ці формули для створення тривимірних ландшафтів у своєму “розумі” для кожної картини.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.