В інтернеті були опубліковані перші англомовні рекламні постери нового фітнес-браслета Xiaomi. Крім усього іншого, з допомогою якого з них компанія показала з чого складається Mi Band 5. Судячи з фото, браслет отримав новий оптичний датчик для моніторингу пульсу на зап'ясті. Нагадаємо, що про це говорила і сама компанія. До того ж, браслет здатний заряджатися за допомогою бездротових технологій, так що тепер не доведеться щоразу виймати капсулу з ремінця.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Нагадаємо, що за браслет просять всього лише 26 доларів.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-невдаха не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.