Соціальні мережі - це відкрита книга, і в багатьох випадках в соціальних мережах може відбуватися все, що завгодно. Брехня поширюється в соціальних мережах зі швидкістю світла, і це стає загрозою для суспільства. Однак за допомогою декількох компаній поширення неправдивої інформації можна приборкати. Як і в інших континентальних асоціацій, Європейський Союз серйозно стурбований поширенням неправдивої інформації. З цією метою два високопоставлених чиновника ЄС заявили в середу, що Facebook, Google і Twitter повинні подавати щомісячні звіти для боротьби з неправдивою інформацією.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Хоча це не відразу зупинить поширення помилкової інформації, це, ймовірно, буде мати велике значення. Вищезазначені зауваження виходили від Джозепа Боррелла, глави зовнішньої політики ЄС, і Віри Журової, віце-голови Європейської комісії за цінностей та прозорості.

Вона також заявила, що наступного кордоном для помилкових новин буде вакцинація. Вона призвела дослідження, в якому говорилося, що готовність німців до вакцинації знизилася на 20% протягом двох місяців. Європейська комісія заявила, що онлайн-платформа повинна надавати щомісячні звіти з докладним описом своїх дій по просуванню авторитетного контенту і обмежувати неправдиву інформацію і рекламу, пов'язану з новим коронавірусом.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.