На початку року Google анонсувала функцію Play Asset Delivery, яка покликана прискорити завантаження “важких” мобільних ігор з фірмового магазину додатків. Нарешті, компанія оголосила про доступність нового методу швидкого завантаження і розповіла подробиці про особливості його роботи. Повідомляється, що така технологія дозволить заощадити час, а також зменшити трафік, так як не доведеться скачувати всю гру, а також чекати, поки вона скочується для того щоб пограти.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

Формат публікацій Android App Bundle дозволяє розбити ресурси на окремі пакети (текстури, звуки і т. д.) для швидкого завантаження з Google Play.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Крім того, зростає і швидкість завантаження оновлень для додатків, а якщо апдейт знадобиться під час сеансу, який користувач зможе на льоту завантажити файли без переходу в інтерфейс Google Play і не закриваючи клієнт самої гри. Це дозволить швидко зрозуміти інтерес до гри, її якість і так далі.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.иа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.иа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.