Якщо ви дійсно хочете позбутися від свого автомобіля, такий проект не буде повним без встановлення екранів телевізора у ваших дверях.

Автомобіль, на який ви дивитеся, - це Mercedes-Benz R-Class, який виглядає так, ніби він з'явився прямо з епізоду Pimp My Ride. Ця фотографія була опублікована на Reddit і показує R-клас, припаркований на узбіччі дороги десь у Сполучених Штатах.

Подібне авто з телевізорами в дверях, скріншоти

Спочатку ми повинні поговорити про екранах телевізорів. Хоча ідея кріплення екранів телевізорів до задньої частини підголівників на передніх сидіннях має сенс, якщо ви хочете розважати пасажирів ззаду, ми не можемо придумати логічну причину, за якою будь-який автомобіль потребує екранах телевізорів зовні дверей. Вони не тільки не служать ніякої функціональної або практичної мети, але коли вони вимкнені, вони просто виглядають як випадкові чорні квадрати, руйнуючи дизайн автомобіля.

Це не просто телевізори, які роблять цей R-клас дивним. Окремо варто відзначити позолочені колеса величезного розміру. Є також хромована золота передня решітка і дуже дивна синя/зелена/золота зовнішня обробка.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Автомобіль виглядає так, ніби на ньому катається сутенер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.