Розробники працюють над оновленою системою верифікації. Про це заявила фахівець з реверс-інжинірингу Джейн Манчун Вонг. Фахівець зауважила, що в коді Twitter вбудовані функції “Request verification”, яка розташована у розділі «Personal information» налаштувань програми. Представники компанії підтвердили інформацію. Нагадаємо, що ще в 2017 році з-за скандалу соцмережа припинила верифікацію на невизначений термін.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Схоже, компанія знову готова підтверджувати особистості знаменитостей, у яких величезна кількість фанатів і послідовників.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Нагадаємо, що Twitter тепер не буде видаляти неправдиву інформацію про вірус і 5G, а додавати повідомлення, яке пропонує ознайомитися з науковими фактами.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.