Компанія-виробник Apple, TSMC, збирається почати виробництво чіпів з використанням процесу виготовлення чіпів 3 нм в кінці 2022 року і вже працює над поліпшенням процесів 5 нм.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

За даними DigiTimes, проект з 3 нанометрами все ще йде за графіком, і очікується, що в 2021 році очікується виробництво ризиків, а у другій половині 2022 року - масове виробництво. Якщо воно буде точним і грунтується на типових графіках виробництва iPhone, чіп A16 у 2022 з'явиться в смартфонах компанії.

Повідомляється, що для більш доступних 5-нанометрових чіпів TSMC знаходиться в серійному виробництві з технологією, але вже працює над вдосконаленими версіями.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження
Показати ще

Передбачається, що Apple використовує 5-нм техпроцес TSMC для створення наступного покоління чіпів серії A, призначених для “iPhone 12”, попередньо під назвою “A14”, виробництво якого заплановано на середину 2020 року. У квітні повідомлялося, що Apple збільшила замовлення на чіпи в четвертому кварталі 2020 року, можливо, з-за очікуваного зростання попиту на щорічне оновлення iPhone.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.