Xiaomi представила новий фітнес-браслет з магнітною зарядкою. Тепер не доведеться виймати сам блок годин з ремінця, що зробить браслет більш популярним, особливо серед тих, хто заряджає і інші гаджети з допомогою бездротової зарядки.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Китайська компанія представила в мережі свій потенційний бестселер - Mi Band 5. Як і очікувалося, новий фітнес-браслет вирішить головну проблему попередніх поколінь, а саме - недовговічність ремінця. Варто відзначити, що ремінець зламався через деякий час, так як з нього доводилося щоразу виймати сам блок трекера.

Крім того, у п'ятого покоління Mi Band стане більше екран — корисна площа дисплея зросте на 20% порівняно з Mi Band 4. Розмір екрану складе 1,2″.

Також компанія поліпшила датчик серцевого ритму. Покращиться моніторинг сну, рівня стресу і якості дихання. Правда, про конкретних поліпшення поки говорити рано.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Коментатори зазначають, що китайська корпорація вмонтує в трекер сенсор, який відстежує менструальний цикл, а також дистанційне керування камерою смартфона і 11 спортивних режимів. Нагадаємо, що новий браслет буде працювати з безконтактної оплатою за допомогою NFC, і технологія буде працювати навіть на території України. Нагадаємо, що за браслет компанія просить всього лише 25 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.