Лабораторія DxOMark перевірила можливість запису і відтворення звуку на флагманському смартфоні Huawei P40 Pro. І здається, що відсутність стереодинаміків все псує, але в якості диктофона хороший смартфон.

Зверніть увагу, що Huawei P40 Pro, який дебютував у березні, як і раніше, займає перше місце в рейтингу DxOMark з точки зору якості камери як для основної, так і для фронтальної камер. Huawei не вдалося повторити цей успіх з точки зору якості звуку, так що експерти не надто задоволеним можливостями смартфона в цілому.

Huawei P40, gizchina

Експерти DxOMark оцінили загальну якість звуку Huawei P40 Pro 59 балів. Він випереджає майже дві дюжини моделей, включаючи новий iPhone SE.

За відтворення звуку смартфон отримав всього 54 бали. Такий низький бал був отриманий з-за відсутності стереодинаміків, що обмежує можливості в тестах. Для любителів якісного звуку цей смартфон протипоказаний.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

У той же час аудіозапис оцінюється в 74 бали, що ставить смартфон на перше місце рейтингу за цим параметром поряд з Honor V30 Pro.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.