Компанія Ілона Маска почала продавати названу раніше небезпечну технологію для штучного інтелекту. Вона здатна створювати повноцінні тексти на базі уривчастих даних. Варто відзначити, що подібна технологія досить небезпечна, особливо, враховуючи те, наскільки легко зараз поширюється фейковая інформація, яка може нанести величезну шкоду всьому людству.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Технології на основі штучного інтелекту розробили в компанії OpenAI, співзасновником якої виступає Маск. По суті, цей інструмент - текстовий редактор, який бере за основу слова і пропозиції від користувачів. Експерти раніше відзначали, що технологію можуть використовувати не за призначенням.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Зараз технологія доступна у вигляді бета-тесту деяким компаніям, і у випадку, якщо редактор буде працювати некоректно - його завжди можна зупинити.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.