минулого місяця користувачі Windows 10 отримали велике оновлення May 2020 Update, в якому з'явилися нові поліпшення і можливості. А також додаткові проблеми. Про частину з них вже повідомляли раніше, але тепер Microsoft і Lenovo оновили документацію і внесли туди нові відомі помилки. Крім того, що користувачі скаржаться на нав'язливі повідомлення, з'явилися й інші проблеми, про які компанія не знала за впровадження оновлення для користувачів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Однією з проблем стала помилка щодо роботи зовнішніх моніторів. Вони можуть працювати нестабільно, якщо користувач намагається щось намалювати в ряді програм типу Whiteboard або Word. Що дивно, проблема виникає тільки тоді, коли зовнішній монітор підключений до ПК. Компанія вже знає про помилку, і виправить її в наступному оновленні. Швидше за все, в найближчі 2 тижні.

Тепер же стало відомо, що пользвоатели виявили нову проблему. Підключити принтер за допомогою USB-порту стає дуже складно, а в деяких випадках і зовсім неможливо.

Після вимикання та вмикання комп'ютера

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Єдиним варіантом для тих, хто не може працювати з це помилкою - зробити “відкат” ОС до попередньої версії.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Крім вище описаних проблем, які користувачі виявили нові проблеми в ОС. Повідомляється, що Windows 10 просто не може відкрити програми, і це баг самої системи, а не окремих додатків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.