Американський ІТ-гігант Hewlett Packard (HPE) надав додатковий тиск на прем'єр-міністра Бориса Джонсона у зв'язку з його рішенням про виключення Huawei з британського ринку 5G. У листі від 7 червня Марк Уотерс, керуючий директор свого бізнесу у Великобританії і Європі, сказав, що нова опція 5G означає “менше причин для включення потенційно небезпечних технологій в мережі Великобританії”. Хоча в листі не названі імена, у ньому згадуються “небезпечні технології”, оскільки британські політики та офіційні особи США закликають британський уряд заборонити Huawei впроваджувати свої мережі з міркувань “безпеки”.

Про це повідомляє Gizchina.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

У січні британський уряд запропонував компроміс, який дозволить Huawei брати участь у будівництві мережі в країні. Тим не менш, в Huawei буде максимум 35% ринку 5G і повністю оптичних мереж. Крім того, він не зможе брати участь у деяких основних сегментах.

Для критиків цього недостатньо. Але британські оператори, які в значній мірі покладаються на обладнання Huawei, кажуть, що пряма заборона поставить під загрозу перспективи Великобританії в 5G, і “сотні мільйонів доларів” будуть витрачені на вартість заміни.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Вони додали, що заборона китайського постачальника завдасть шкоди конкуренції на ринку мобільного інфраструктури. За оцінками, на частку Huawei, Ericsson і Nokia доводиться близько 80% загального обсягу продажів мобільної інфраструктури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.