“Я вибачаюся” добре вписується в лексикон Volkswagen, за останні кілька років компанія багато разів вибачалася, чи то за сумно відомий скандал з “Дизельгейтом”, нацистські зауваження або обвинувачення членів ради директорів у витоку конфіденційної інформації.

id.3 volkswagen, electrive
id.3 volkswagen, electrive

Останні вибачення від бренду Wolfsburg з'явилися у світлі расистської реклами Golf, випущеної в соціальних мережах кілька тижнів тому і недавно знятої.

Коротке відео рекламувало компактний хетчбек нового покоління вельми сумнівним чином (використовуючи темношкірих людей як маріонеток), що й викликало багато критики.

Volkswagen, motor 1
Volkswagen, motor 1

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Volkswagen вжив заходів, щоб запобігти подібні речі в майбутньому. Таким чином, вони поліпшать процес затвердження нової реклами, покращать навчання з етики і культури, забезпечать гетерогенність і диверсифікують свої команди, а також створять горизонтальну організацію соціальних мереж для більш ефективного реагування і контролю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.