Користувачі додатка Facebook Messenger на iOS скоро зможуть заблокувати від сторонніх свої повідомлення. Компанія впроваджує можливість вимагати ідентифікацію за Face ID Touch ID. Досить крута технологія, яка дозволить додатково захистити свої особисті дані. Якщо раніше злом здійснювався з допомогою перехоплення повідомлень з паролем, то обійти систему сканування особи навряд чи вийде.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Користувачі зможуть налаштувати функцію, тому ідентифікація буде відбуватися або кожен раз після запуску програми, або раз протягом певного періоду часу, який може становити від хвилини до години.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Зараз ця функція тестується невеликою кількістю користувачів Facebook Messenger на iOS. Але в майбутньому компанія планує зробити її доступною більшій кількості користувачів. Звичайно вона буде доступною тільки для тих користувачів, у яких працює функція сканування особи на смартфоні.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.