В минулому році Microsoft продемонструвала два пристрої з двома екранами - Surface Duo і Surface Neo. І хоча компанія хотів представити ці новинки на початку цього року, пандемія завадила цьому. Однак, судячи з витоками, смартфони дійсно можуть з'явитися на прилавках вже в липні цього року, так що чекати залишилося недовго.

Surface Duo, Microsoft

Згідно з повідомленням MSPoweruser, Surface Duo надійде в продаж за декілька тижнів. Джерелом інформації став твіт @zacbowden, автор Windows Central. У твіті зазначається, що Microsoft хоче анонсувати Surface Duo перед запуском Galaxy Fold 2, так як смартфони і компанії є прямими конкурентами на ринку смартфонів.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Якщо вірити попереднім витоками, Duo отримає подвійні 5,6-дюймові екрани. Девайс буде оснащений процесором Snapdragon 855 з 6 Гб оперативної пам'яті і 64 або 256 Гб вбудованої пам'яті. Ємність акумулятора складе 3460 маг, а дозвіл камери - 11 Мп.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Правда, про ціну поки говорити рано, але на бюджетність сподіватися не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.