Повністю електричний Lotus Evija доводить, що аеродинамічні характеристики не повинні бути досягнуті за рахунок гарного стилю.

LOTUS EVIJA, скріншоти

Вперше представлена світу в минулому році, Evija буде не тільки найшвидшим автомобілем, коли-небудь випускається британським брендом, але і найпотужнішим у світі серійним автомобілем завдяки чотирьом електродвигунів, які в сукупності справляють 1 973 л. с. 1700 Нм. Незалежно від того, скільки потужності у транспортного засобу, однак, воно також має добре виглядати, щоб залучати клієнтів, і в цьому ролику з дизайнером Lotus Расселом Карром ми дізнаємося, що робить Evija такою привабливою.

30-хвилинне відео нещодавно було завантажено на YouTube Автомобільним музеєм Петерсена, і в ньому Карр пояснює практично всі аспекти зовнішнього та внутрішнього дизайну автомобіля.

Популярні новини зараз
Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Мало того, що Карр був натхненний іншими моделями Lotus в дизайні Evija, він також черпав натхнення у багатьох культових літаках, включаючи Lockheed SR-71 Blackbird. Мабуть, найяскравішою деталлю екстер'єру автомобіля є масивні тунелі, які починаються прямо за дверима і тягнуться до задньої частини автомобіля. Крім того, є широкі арки ззаду і задні ліхтарі.

Інтер'єр Evija також виглядає як прекрасне місце для сидіння. Щоб автомобіль був максимально легким, салон досить в мінімалістичному стилі і наповнений карбоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.