Незважаючи на безліч нововведень, що з'явилися в травневому апдейте Windows 10, після його установки ряд користувачів зіткнувся з проблемами в роботі браузера Google Chrome. Користувачі відзначають, що в браузері відбувається постійний скидання входу в систему браузера. іншими словами, система автоматично виходить з облікового запису кожен раз, коли закривається браузер або комп'ютер перезавантажується.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

На форумах Reddit і Google стало з'являтися велика кількість скарг, пов'язаних з багом при спробі синхронізацію з обліковим записом Google Chrome. Також користувачі відзначили, що в деяких випадках продають cookie-файли з деяких сайтів, що уповільнює роботу в браузері.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Помилку заочно пов'язують з весняним оновленням Windows 10 версії 2004, так як подібна проблема не була виявлена в ранніх версіях. У будь-якому випадку, компанії варто якомога швидше виправити цю проблему, так як Google Chrome захоплює більшу частину ринку браузерів.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.