Днями компанія Sony нарешті офіційно випустила у світ свою фірмову ігрову приставку наступного покоління, а вона оснащена за останнім словом техніки. Не секрет, що консоль будуть продавати в районі 650 доларів, так що консоль буде точно не для всіх Втім, нехай громадськості вже і показали цю консоль, а разом з тим розкрили її зовнішній вигляд, багато подробиць про майбутньої новинки виявилися сховані. Однак, деякі користувачі розгадали перший секрет консолі.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

16 червня 2020, віце-президент UX Design Метт Маклаури повідомив про те, що ігрова приставка PlayStation 5 отримала особливість, про яку ніхто поки ще не знає, тому що Sony спеціально навмисно не стала розкривати ніяких подробиць на його рахунок. Мова йде про інтерфейсі вже всередині консолі. Звичайно ж, під час презентації про це не розповіли, але розробники створили нове оновлення з нуля. Будемо сподіватися, що новий дизайн нітрохи не гірше попереднього.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.иа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.иа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.