На офіційному каналі Павла Дурова в Telegram з'явилося повідомлення, в якому він критикує соціальні мережі Facebook і Instagram за потурання та ігнорування фейкової реклами від його імені. Дуров заявив, що від його імені кілька разів запускалися рекламні кампанії шахрайських проектів. При цьому, за словами Дурова, соцмережі звернення ігнорували.

Скриншот

Творець Telegram написав, що через потурання соцмереж гроші втрачають самі різні люди, в тому числі пенсіонери. Facebook і Instagram не перевіряють рекламу, з-за чого страждають гаманці користувачів і репутація самого Павла Дурова. За його словами, повідомлення про шахрайство, санкціонованим Facebook, з'явилися ще рік тому.

Проте не допомагало ні звернення самого Дурова, ні скарги користувачів Facebook і Instagram. Творець Telegram зазначив, що така ситуація не може не викликати обурення. Він вважає таку ситуацію неприпустимою, враховуючи фінансову недосвідченість користувачів.

Нагадаємо, російські соцмережі "ВКонтакте" і "Однокласники" заблокували в Україні три роки тому, і 15 травня заборона втрачає силу. Глава СБУ Іван Баканов запропонував продовжити блокування "Вконтакте" і "Однокласники" ще на 3 роки. За період дії санкцій українців у цих соцмережах стало в 3 рази менше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, засновник російської соцмережі "ВКонтакте" і популярного месенджера Telegram Павло Дуров оголосив про закриття блокчейн-проекту TON.

Також портал Знай.uа писав, як у Росії затримують за картинки Вконтакте.