Найбільше грошей своїм розробникам, за даними на травень 2020 року, приносить гра PUBG Mobile. Китайський гігант Tencent отримав з її допомогою $ 226 млн, що на 41% більше показника за травень 2019 року. Аналітики Sensor Tower склали список з 10 найбільш мобільних ігор. Втім, нічого дивного. Часті оновлення, непогана графіка і цікавий геймплей - запорука успіху ігор, особливо мобільних. До того ж, гра доступна і на ПК, що тільки підвищує її популярність.

PUBG Mobile, gizchina

Друге місце займає Honor of Kings від Tencent, яка принесла $ 204 500 000, що на 42% більше торішнього показника. Майже 95% доходів Honor of Kings згенерували користувачі з Китаю. Ще 2,2% принесли жителі Таїланду, де вона відома як Garena Realm of Valor. Звичайно, вона доступна і на нашому ринку, але особливою популярністю не користується.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Третє місце займає Roblox від Roblox Corporation, за якою слідують Monster Strike від Mixi і Coin Master від Moon Active.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Схоже, Fortnite, головний конкурент PUBG не пройшов перевірку часом, так як в топі списку його немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.