Вражаючий Mercedes-Benz G63 AMG 6 × 6, повністю модифікований Brabus, вразив ринок уживаних автомобілів, і для тих, хто хоче привернути увагу, куди б вони не пішли, важко не придбати цю річ.

Сказати, що автомобільний світ був приголомшений, коли G63 AMG 6 × 6 був представлений ще в 2013 році, було б недостатньо. Запущений у той же час, що і “свята трійця” гібридних гіперкарів, 6 × 6 був остаточним вираженням надлишку, а налаштований Брабусом приклад ще безумніше.

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 By Brabus, carscoops

Модифікації, зроблені німецької тюнінг-компанією, носять комплексний характер і включають в себе такі речі, як нова вихлопна система, а також зроблені на замовлення підніжки, бампери, світлодіодні денні ходові вогні, решітка радіатора, карбоновий капот і багато іншого. Brabus також модернізував 5,5-літровий двоциліндровий двигун V8 з 536 л. с. до 700 л. с. з допомогою спеціального тюнінгового комплекту.

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 By Brabus, carscoops

Популярні новини зараз
Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ
Показати ще

Цей конкретний приклад від Hollman International пройшов 12 700 км (7 891 миль) і має запитувану ціну в розмірі 951 881 євро (1,072 млн. Доларів США), включаючи ПДВ, якщо продається в Європі, або 799 900 євро (901 000 доларів США), якщо експортується за кордон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.